Junts referma els seus llaços amb el PNB a Montserrat

De la mateixa manera que ERC manté unes sòlides i fluides relacions amb EH Bildu, Junts intenta fer el mateix amb el PNB, després de la “traïció” que, segons Carles Puigdemont, li va fer el lehendakari Iñigo Urkullu en els dies crítics de la tardor del 2017. Dirigents dels dos partits van coincidir en una trobada feta la setmana passada a Montserrat, organitzada pel grup de comunicació Taelus.

Per part de Junts hi van assistir el secretari general, Jordi Turull; Albert Batet, president del grup parlamentari, i Josep Rull, president del consell nacional del partit, amb la notòria absència de Laura Borràs. Del PNB hi havia Andoni Ortúzar, president del partit, i Joseba Aurrekoetxea, secretari d’organització. L’abat de Montserrat, Manel Gasch, també va mantenir una reunió amb els dirigents d’aquestes dues formacions.

(Visited 90 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari