El Congrés reprova Marlaska per la mort de dos guàrdies civils a Cadis

Junts i Podem s'han abstingut en una votació que ha recollit 171 vots a favor i 165 en contra

El ministre de l'Interior, Fernando Grande-Marlaska, al Congrés dels Diputats (Congrés)

El Congrés dels Diputats ha reprovat aquest dijous al ministre de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska per la mort de dos guàrdies civils a Cadis que van ser atropellats per una narco llanxa. La iniciativa, impulsada pel PP, ha recollit 171 vots a favor (PP, Vox i UPN), 165 en contra (PSOE, Sumar, EH Bildu, PNB i ERC) i 11 abstencions de Junts i Podem.

“Tan greu com la negligència de Marlaska a l’hora de dotar de mitjans adequats a la Guàrdia Civil va ser la seva resposta a aquesta tragèdia”, ha lamentat el portaveu popular Miguel Tellado en defensar la moció popular. La setmana passada, el Senat, on el PP té majoria absoluta, ja va reprovar al ministre pel mateix motiu.

(Visited 41 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari