Dolors Feliu se la juga amb la llista cívica

Des d’aquest divendres, 1 de març, i fins al dia 14, els més de 40.000 socis que, segons les seves dades, té l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) estan convocats a participar en la consulta per decidir si l’entitat impulsa la presentació d’una llista cívica a les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya. Les votacions es faran de manera telemàtica, a través de la web de l’ANC, si bé també es contempla que en alguns indrets i durant alguns dies es puguin fer presencialment.

Aquesta iniciativa que promou la presidenta Dolors Feliu ha dividit fortament l’entitat, i moltes patums s’hi han pronunciat en contra per no dividir encara més el vot independentista, com Lluís Llach, Toni Strubell, Carles Sastre, Josep Cruanyes, Jordi Pesarrodona, Jaume Marfany o Carles Castellanos.

(Visited 141 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari