Bolaños afirma que la ILP del Parlament sobre la independència “acabarà en res”

El ministre de la Presidència diu que "tothom" sap que la iniciativa no prosperarà i xifra en menys del 10% els catalans partidaris de la via unilateral

Félix Bolaños

El ministre de la Presidència, Félix Bolaños, ha assegurat que actualment “hi ha menys d’un 10% de catalans” que volen una sortida unilateral al conflicte polític a Catalunya i que tant ell, com el PP, com “tothom” saben que “acabarà en res” la iniciativa legislativa popular (ILP) que es tramita al Parlament de Catalunya per a la declaració unilateral d’independència.

“Acabarà enlloc, igual que va acabar el procés independentista i les polítiques del PP que van ser tan desastroses per a la convivència”, ha dit en resposta a una pregunta del diputat del PP Nacho Martín Blanco.

Precisament, Blanco ha acusat el govern espanyol d’estar “amnistiant la corrupció dels partits separatistes que hi va haver el 2017”. “Ho estan fent, entre altres, amnistiant la malversació de fons públics de la Conselleria de Drets Socials de la Generalitat”, ha indicat, abans d’afegir que “ja veig com els repugna la corrupció”.

Bolaños ha recordat que quan governava el PP hi havia “més catalans que volien la independència que els que volien mantenir-se a Espanya”, i avui, amb el govern socialista, el percentatge dels que es volen mantenir a Espanya “és onze punts superior”.

(Visited 37 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari