El Rei, Sánchez i Aragonès tornen a coincidir en la inauguració del MWC

El president de la Generalitat i la presidenta del Parlament esquiven el 'besamans' amb el monarca

El rei Felip VI i Pedro Sánchez

Unes hores després del sopar al Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC), el rei Felip VI, el president del govern central, Pedro Sánchez i, el president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, han tornat a coincidir aquest dilluns al matí a la inauguració del Mobile World Congress (MWC), al recinte de Gran Via de la Fira de Barcelona. Si bé el president de la Generalitat i la presidenta del Parlament de Catalunya, Anna Erra, han esquivat el ‘besamans’ amb el monarca, totes les autoritats s’han trobat en la conferència inaugural, on sí que s’han saludat.

En canvi, l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, sí que ha participat de la benvinguda al monarca, juntament amb el president de GSMA, John Hoffman, els ministres Jordi Hereu i José Luís Escrivá, la presidenta de la Diputació de Barcelona, Lluïsa Moret, i el president del Paraguai, Santiago Peña.

Pere Aragonès i Anna Erra han arribat a les instal·lacions de Fira de Barcelona a les nou del matí, un quart d’hora abans que Felip VI i Pedro Sánchez, han saludat els organitzadors de la fira i han entrat directament a la conferència inaugural. És a l’auditori on han coincidit amb el monarca i s’han saludat.

Després de la conferència inaugural, el Rei ha fet un recorregut per les parades de Mobile World Capital Barcelona, Espanya i el GSMA; mentre el govern català ha inaugurat l’estand de Catalunya, amb la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, i el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent.

També han participat de la inauguració del Mobile World Congress l’alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat, Núria Marín; la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, i el president de Fira de Barcelona, Pau Relat.

(Visited 43 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari