Tres dies de dol a Olot per l’assassinat masclista d’una dona de 37 anys

L'autor dels fets, un home de 56 anys que seria la parella de la víctima, va acabar morint a l'hospital

Imatge de l'entrada del pis d'Olot on hi ha hagut l'assassinat masclista (ACN)

La Junta de Portaveus de l’Ajuntament d’Olot ha decretat tres dies de dol oficial per l’assassinat masclista d’una veïna del municipi. Els Mossos d’Esquadra van rebre un avís aquest dijous a la tarda i, en arribar al domicili, van trobar el cos de la dona, de 37 anys, amb signes de violència.

L’autor de l’assassinat, un home de 56 anys que seria la parella de la víctima, també es trobava a l’habitatge, ferit d’arma blanca, i va acabar morint més tard a l’hospital.  Amb aquest feminicidi, ja són cinc les dones assassinades des del gener a Catalunya.

(Visited 64 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari