Marlaska insisteix que a ell no li consta cap connexió entre l’independentisme i Rússia

Diu que les clavegueres ja "no existeixen" i es posa a disposició dels jutges sobre l'Operació Catalunya

Fernando Grande-Marlaska

El ministre de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska, ha insistit aquest dimarts que ell no té cap coneixement sobre suposats contactes entre l’independentisme i Rússia, i ha recordat que la resolució del Parlament Europeu que demanava investigar aquests vincles sempre parla de “supòsits”, però no de certeses.

El ministre ha acusat el PP de “cinisme” i li ha recordat que “contràriament” al que passava durant el mandat de Mariano Rajoy, ara l’executiu respecta la separació de poders, i no actua, per exemple, com ho va fer el PP amb l’Operació Catalunya.

També ha asseguretat que les clavegueres de l’Estat que van funcionar durant els governs de Rajoy ja “no existeixen” i que el seu ministeri ha “depurat les responsabilitats que s’han pogut observar” i ha adoptat “mesures de prevenció”.

Segons Marlaska, l’executiu espanyol està a disposició dels jutges en tot el que vulguin investigar sobre l’Operació Catalunya. “Espanya no és el problema, sinó els excessos intolerables del govern del PP”, i “nosaltres aportarem el que requereixi la investigació judicial perquè la veritat s’obrí camí”, ha dit.

(Visited 37 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari