Altres investigats de Tsunami estudien ‘fer un Wagensberg’

La incertesa de la llei d’amnistia, que finalment podria no reeixir o no fer-ho en els termes desitjats, fa que altres investigats en el cas de Tsunami Democràtic s’estiguin plantejant posar terra pel mig i fer el mateix que Ruben Wagensberg, fugir a Suïssa, on també es troba la secretària general d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Marta Rovira, o com van fer al seu dia l’expresident de la Generalitat i ara eurodiputat Carles Puigdemont i uns quants més, instal·lar-se a Bèlgica.

Alguns ja ho haurien fet i d’altres ho estarien estudiant, com és el cas de Xavier Vendrell, que ja fa temps que es va instal·lar a Colòmbia, on assessora el president del país, Gustavo Petro. Els preocupa que la causa per terrorisme pugui tirar endavant i quedin desprotegits per una possible llei d’amnistia. Així, és probable que quan els investigats siguin citats pel jutge Manuel García-Castellón, aquests ja no siguin a Espanya, o almenys la gran majoria.

Els investigats estan contemplant seriosament aquesta fugida amb els seus advocats. La possibilitat que quedin exclosos de la llei d’amnistia i acusats de terrorisme fa que tant republicans com investigats de Junts s’ho estiguin plantejant.

(Visited 121 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari