Què feia Jaume Roures el dimecres al Palau de la Generalitat?

S’ho preguntava un usuari de la xarxa social X que va penjar-hi dues fotografies de Jaume Roures accedint al Palau de la Generalitat el passat dimecres 7 de febrer. Serien prop de tres quarts de dues del migdia quan l’ex-dirigent de la productora audiovisual Mediapro va arribar a la plaça de Sant Jaume. Va coincidir amb una concentració de periodistes en solidaritat amb els professionals de la comunicació assassinats a Gaza per l’exèrcit israelià. Jaume Roures, però, no es va barrejar amb els periodistes i se’n va anar cap a la porta principal del Palau. Es va haver d’aturar, però, perquè algun periodista el va reconèixer i va acostar-s’hi per parlar una estona amb ell.

Les persones que tenen reunions al Palau de la Generalitat solen entrar per accessos laterals però Roures es va adreçar directament al portal que dona a la plaça de Sant Jaume i va entrar com aquell qui va a casa seva. Per l’hora en què va arribar-hi possiblement anava a dinar amb algú que treballa a Presidència de la Generalitat. El propi president Pere Aragonès?

Jaume Roures té 74 anys i l’acaben d’acomiadar de Mediapro però es resisteix a desaparèixer de la primera línia del món audiovisual i dels negocis. A l’última aventura empresarial en què s’ha implicat ha canviat el seu soci tradicional, Tatxo Benet, que s’ha quedat sol dirigint Mediapro, per un altre espavilat dels negocis a l’ombra del poder polític independentista: Oriol Soler. Roures, en nom propi, i Soler, en nom d’Abacus, han comprat els segells editorials d’Enciclopèdia Catalana i l’han salvat d’una fallida imminent.

Al Palau de la Generalitat, els que hi manen ara l’estimen molt i li obren sempre les portes de bat a bat.

(Visited 372 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari