Pagesos tallen la C-14 a l’Urgell i defensen que cal continuar sortint fins que no hi hagi solucions reals

Aquest dilluns també hi ha altres talls i marxes lentes convocades arreu de la província de Lleida

Pagesos a la C-14

Una vintena de pagesos han tallat des de les nou del matí la C-14 al seu pas per Ciutadilla, a l’Urgell. Preveuen quedar-s’hi dotze hores, fins a les 9 del vespre, i defensen que continuaran tallant carreteres fins que les administracions donin resposta a les seves reivindicacions.

Carles Sarró, agricultor de Ciutadilla, ha insistit que “els aeroports fan vagues, els taxistes paren les carreteres i nosaltres hem arribat a un punt que ho hem de fer i fins que no ens donin una solució una mica bona no podem parar”. Aquest dilluns també hi ha protestes convocades a altres punts de Ponent, entre ells els talls que estan duent a terme a l’A-2, a l’AP-2, a l’N-240, mentre que a la tarda s’ha programat una marxa lenta a la C-53 a Anglesola.

(Visited 18 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari