Els comuns demanen “transparència” al PP sobre les negociacions amb Junts i el PNB per la investidura de Feijóo

Mena insta els nacionalistes bascos a explicar les propostes que els populars van posar sobre la taula

  Joan Mena, portaveu de Catalunya En Comú, en roda de premsa (ACN)

  El portaveu dels comuns, Joan Mena, ha demanat aquest dilluns “transparència” al PP sobre les negociacions mantingudes amb Junts i el PNB per investir el popular Alberto Núñez Feijóo després de les passades eleccions generals del 23 de juliol. Mena, ha remarcat que “no pot ser que un partit que aspira a governar el conjunt de l’Estat, es dediqui a dir mentides, i no a cometre un exercici de transparència a l’hora d’explicar què és el que va demanar i proposar”, ha assenyalat.

  Seguint el fil, Mena ha dit que “estaria molt bé” també que el PNB expliqués quines van ser les propostes dels populars. Des de Catalunya En Comú apunten que les declaracions de Feijóo responen a la “por” que el fundador de Junts, Carles Puigdemont, filtri el contingut de les negociacions i han acusat el PP de ser un partit “cínic” i “hipòcrita”.

  En aquest sentit, Mena ha recriminat al partit que presideix Feijóo que a una setmana de les eleccions gallegues faci “esclatar pels aires el seu relat polític dels últims anys”, i ha assenyalat que “fa evident que menteix per sistema” i que “viu en la hipocresia constant”. “És vergonyós que digui amnistia per a tothom no, però, en canvi, indults per a qui ells decideixin, sí”, ha comentat el portaveu dels comuns.

  (Visited 20 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari