Alegría creu que el PP “té por que Junts expliqui la veritat” sobre la proposta d’amnistia

La ministra d'Educació creu que el líder de PP ha enganyat els seus votants

  La ministra d'Educació i portaveu del govern central, Pilar Alegría (Pool Moncloa / José Manuel Álvarez)

  La ministra d’Educació i portaveu del govern espanyol, Pilar Alegría, ha afirmat aquest dilluns que les revelacions del líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, que va admetre que va estudiar l’amnistia i va plantejar un indult condicionat a l’expresident català Carles Puigdemont, demostren que els populars han fet una oposició “basada en la mentida”. “Potser el PP parla ara perquè té por que Junts ens expliqui la veritat”, ha apuntat, perquè la confessió ha aparegut “després d’una carta de Puigdemont que acaba dient que «tot se sabr໓.

  “Cal preguntar que més ens amaga el PP”, ha considerat Alegría, que ha exigit “transparència i que ens digui què va pactar amb Junts”. Segons la ministra, tot l’episodi demostra que el PP i Feijóo han “mentit a tots els espanyols, i especialment als seus votants i simpatitzants”, que “han participat en nombroses manifestacions”. “No em puc fer a la idea de la indignació que han de sentir en ser enganyats d’aquesta manera”, ha dit.

  “Fa mesos i mesos que patim insults i calúmnies per part del PP contra l’aposta d’aquest govern per la convivència”, ha recordat Alegría, “i ara sabem que el PP vol aprovar els indults”. Segons la portaveu de l’executiu central, “el súmmum de la indignitat és que veiem que el PP entén que la causa de l’independentisme no és terrorisme després de setmanes instrumentalitzant-ho i protagonitzant un episodi indignant”.

  (Visited 44 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari