Xavier Trias vol que Jorge Fernández Díaz vagi a la presó

La policia patriòtica de Jorge Fernández Díaz va atribuir a Xa­vier Trias un compte en un banc suís que va resultar ser erroni, encara que sí que consta que la seva família va tenir diners al pa­ís helvètic. Amb les noves revela­cions periodístiques sobre l’ope­ració Catalunya, aquest episodi de guerra bruta ha tornat a sor­tir i Xavier Trias s’hi va referir en unes declaracions a 3Cat: “Si Jorge Fernández Díaz em dema­na perdó, jo el perdono, però un temps a la presó no li aniria ma­lament, perquè el que han fet és molt gros”, ha dit l’exalcalde de Barcelona.

D’altra banda, i en la mateixa entrevista, Xavier Trias manifestava el seu pessimisme pel que fa a la voluntat del Go­vern i de la judicatura d’arribar fins al fons de l’operació Catalu­nya: “M’ho creuré quan actuï el fiscal general de l’Estat; veig que qui ha d’actuar no actua”.

(Visited 63 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari