Jordi Évole carrega contra Pepe Antich

El periodista Jordi Évole ha es­tat objecte d’un acarnissament a les xarxes socials per part d’independentistes hiperven­tilats arran de l’entrevista que li va fer Ricard Ustrell al programa Col·lapse de TV3. Un frag­ment de 25 segons d’aques­ta entrevista, en el qual Jordi Évole valorava positivament la suposada “espanyolització” de la televisió catalana, va ser tret maliciosament de context i di­fós profusament a través dels cercles independentistes més arrauxats, des dels quals es van proferir tota mena d’insults i amenaces contra el periodista. Aquests atacs van ser recollits pel diari El Nacional, que diri­geix Pepe Antich, amb el titular “Évole, tocat i enfonsat”.

La resposta de Jordi Évole no s’ha fet esperar i, en un article publicat a La Vanguardia, amb el titular “Pepe, tocado y hundi­do”, ha denunciat el linxament totalment gratuït i despropor­cionat que ha rebut per part dels haters independentistes. En aquest article, Jordi Évole recorda que Pepe Antich, quan va ser director de La Vanguardia, es va caracteritzar, preci­sament, pel seu espanyolis­me i per la seva bona sintonia amb el PP de José María Aznar i Mariano Rajoy. En un gir de 180 graus, ara Pepe Antich s’ha convertit en independentista.

(Visited 120 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari