El ministre Bustinduy admet “certa fatiga” en relació amb l’amnistia

El ministre de Drets Socials alerta que hi ha "molts actors" interessats a fer descarrilar la llei

Pablo Bustinduy

El ministre de Drets Socials, Pablo Bustinduy, ha admès aquest dilluns que hi ha una “certa fatiga” amb relació a l’amnistia als encausats del procés independentista. “Cada dia hi ha un nou episodi, una novetat o un detall”, ha reconegut el dirigent de Sumar en una entrevista a TVE. Tot i això, ha dit que els resultats del 23-J van ordenar als partits de la “majoria governamental” que superessin la fase de conflicte territorial i aprofundissin a l’agenda social.

Pablo Bustinduy afirma que “en aquest procés sensible i políticament delicat hi ha molts actors que estan intervenint en funció d’interessos de part, hi ha interessos molt forts per fer descarrilar aquest procés”. El ministre ha manifestat que el temps demostrarà que l’aposta del govern de PSOE i Sumar era l’encertada.

(Visited 88 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari