El DOGC fa efectiva l’entrada en emergència per sequera a 202 municipis de Catalunya

La dotació d'aigua per habitant i dia baixa a 200 litres i es fixen restriccions en usos agrícoles i industrials

  Vista d'ocell de la presa del pantà de Sau (ACN)

  El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) ha publicat aquest divendres la resolució que fa efectiva l’entrada en fase d’emergència per sequera als 202 municipis del sistema Ter-Llobregat, la qual ha decretat el govern català aquest dijous.

  Amb la publicació al DOGC, entren en vigor mesures com la reducció de la dotació d’aigua per habitant i dia a 200 litres, la restricció d’un 80% als usos agrícoles, d’un 25% en els usos industrials i d’un 25% en els recreatius. Aquestes mesures afecten prop de 6 milions de persones i inclou municipis com Barcelona, la seva àrea metropolitana, i part de la província de Girona.

  (Visited 57 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari