Nogueras avisa el PSOE que té “15 dies més de marge” per pactar una amnistia “integral”

La portaveu de Junts al Congrés remarca que cal modificar la llei: "A Espanya, les lleis cal reforçar-les"

Míriam Nogueras, diputada de Junts, en una intervenció a la sessió constitutiva de les Corts Generals al Congrés dels Diputats (ACN)

La portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, ha justificat el vot en contra de Junts al dictamen de la llei d’amnistia perquè, segons creu, és una norma que “té forats”. “Cal modificar-la; sabem que hi ha forats i si les nostres esmenes els tapen no té cap sentit que s’aprovi amb forats”, ha argumentat en declaracions a Catalunya Ràdio.

Així, ha avisat el PSOE que ara tenen “15 dies més de marge” per seguir negociant i acordar una amnistia “integral”. “El PSOE té marge per decidir si vol que s’aprovi la llei que vam acordar i signar al nostre pacte”, ha pressionat.

(Visited 54 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari