Madaula trenca el silenci a les xarxes per donar suport a la seva companya Cristina Casol

"Tenim un problema si qui ha de fer les lleis no les coneix ni les aplica en els seus entorns", afirma

Aurora Madaula

Aurora Madaula s’ha situat al costat de Cristina Casol en el conflicte que enfronta la diputada de Junts amb el partit. L’executiva de la formació ha donat llum verda aquest dilluns a l’expulsió de Casol després que l’Oficina d’Igualtat del Parlament hagi arxivat la seva denúncia per assetjament per raó de sexe, malgrat veure “masclisme” en el funcionament del grup parlamentari.

En una publicació a la xarxa social X Madaula ha escrit: “Trenco el silenci a les xarxes per donar suport a la meva companya Cristina Casol”. I ha afegit: “Tenim un problema si qui ha de fer les lleis no les coneix ni les aplica en els seus entorns. La violència masclista dins l’àmbit polític està ben descrita i s’adiu molt amb aquesta situació”.

Cal recordar que Madaula també va denunciar assetjament parlamentari, en un cas que encara no està resolt. Es troba de baixa mèdica des que, a finals de novembre, la presidenta del Parlament, Anna Erra, va convidar-la a “reflexionar” i fer un pas al costat.

(Visited 134 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari