Espanya manté finançament a l’agència de l’ONU a Palestina

Tot i la presumpta implicació de treballadors de l'organisme en l'atac de Hamàs

El ministre d'Afers Exteriors, José Manuel Albares, en acabar la reunió del Consell de Ministres (ACN)

Espanya “no modificarà la relació” amb l’agència de l’ONU per als refugiats palestins (UNRWA, en les seves sigles en anglès) tot i la presumpta implicació de treballadors d’aquest organisme en l’atac de Hamàs del 7 d’octubre.

Així ho ha anunciat aquest dilluns el ministre d’Assumptes Exteriors, José Manuel Albares, després que alguns països europeus hagin anunciat que suspenen el finançament a l’agència i que la Comissió Europea hagi assegurat que “revisarà” el finançament a l’entitat.

En el marc de la Comissió d’Exteriors del Congrés, Albares ha admès, però, que el seu ministeri segueix “de prop” la investigació interna “i el resultat que pugui donar pels actes a l’entorn d’una desena de persones dels 30.000 treballadors d’UNRWA”.

(Visited 33 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari