L’AP-7, reoberta a la frontera de la Jonquera en ambdós sentits

La protesta dels agricultors francesos ha mantingut tallada l'autopista gairebé 24 hores

Els camions esperant al voral de l'AP-7 a Figueres Nord que s'obri l'autopista en direcció França (Servei Català de Trànsit)
Els camions esperant al voral de l'AP-7 a Figueres Nord que s'obri l'autopista en direcció França (Servei Català de Trànsit).

L’AP-7 ja s’ha reobert al trànsit a la frontera de la Jonquera en ambdós sentits de la marxa, segons ha informat aquest dissabte al matí el Servei Català de Trànsit (SCT). La protesta dels agricultors francesos ha mantingut tallada l’autopista gairebé 24 hores, amb el desviament obligatori de tots els vehicles en sentit França per la sortida 3 de Figueres nord. A les 11.30 hores, hi ha uns quatre quilòmetres de congestió al tram de Llers-Vilafant en direcció nord. Els aparcaments de camions a Figueres, Llers i la Jonquera s’han omplert en les darreres hores al màxim de la seva capacitat i ahir dominava la resignació entre els camioners: “Estem perdent molts diners”.

La prefectura dels Pirineus Orientals ha informat a través del seu compte a X de la reobertura de l’autopista A9 des de la frontera de la Jonquera fins a Sigean, on hi ha una sortida obligatòria. Es tracta d’un tram d’uns 80 quilòmetres. El peatge de Perpinyà Sud continua tancat i les autoritats demanen evitar la carretera D900 durant les properes hores.

Segons ha informat el Servei Català del Trànsit, pel que fa a la restricció a la circulació de camions en territori francès dels caps de setmana, s’ha autoritzat de forma extraordinària la circulació de vehicles pesants que transporten mercaderia diumenge a territori francès, sempre i quan estiguin retornant al seu domicili o al seu centre operatiu un cop s’ha descarregat el vehicle.

(Visited 50 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari