Sílvia Orriols força JxCat a endurir el seu discurs migratori

El fenomen de Sílvia Orriols, l’alcaldessa de Ripoll que ha fet forat amb la seva campanya contra la immigració, preocupa la cúpula de JxCat, que veu perillar el graner de vots que té en els sectors nacionalistes més conservadors. La possibilitat que l’Aliança Catalana de Sílvia Orriols acabi presentant-se a les pròximes eleccions autonòmiques ha fet saltar les alarmes.

D’aquí que el partit de Laura Borràs i Jordi Turull hagi aprofitat les últimes negociacions amb el PSOE per aconseguir la promesa de la transferència a Catalunya de més competències en matèria d’immigració. La traducció concreta d’aquest acord ja veurem com acaba, però, de moment, JxCat ha aconseguit associar les seves sigles al debat sobre les polítiques migratòries, en línia amb els partits d’extrema dreta que estan proliferant a la Unió Europea.

(Visited 58 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari