Quants diners li ha costat a TV3 el reportatge d’’El Nacional’ sobre el català a Europa emès aquest diumenge?

31.576,60 euros. El programa 30 minuts va emetre la nit d’aquest diumenge el reportatge “El català a Europa: missió impossible?” elaborat per FrameCreativeMedia, la productora audiovisual i creativa del conglomerat empresarial que edita ElNacional.cat, Grup Les Notícies de Catalunya. El contracte per produir aquest reportatge el van signar la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i Una Mirada Informativa Especial, la marca amb què treballa el pool d’ElNacional.cat, dirigit per José Antich.

En un article de promoció del seu reportatge s’especifica a ElNacional.cat que “pretén explicar, des de dins, tot el procés que s’ha seguit des que el 17 d’agost de 2023 Junts va posar l’oficialitat de la llengua com a condició per votar la presidència del Congrés fins que el passat 31 de desembre, amb el tema viu però sense resoldre, es va tancar el període de presidència espanyola de la UE”.

Molts periodistes de TV3 s’han queixat que un reportatge d’aquestes característiques s’hagi encarregat a una productora privada quan consideren que es podria haver realitzat perfectament des de la redacció de la televisió pública.

(Visited 921 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari