El PP diu que les informacions sobre l’operació Catalunya són una “cortina de fum” per tapar l’amnistia

Tellado sosté que els socialistes volen amagar el fet que "la democràcia està amenaçada" per Sánchez

    El portaveu del PP al Congrés, Miguel Tellado (Congrés dels Diputats)

    El portaveu del PP al Congrés, Miguel Tellado, ha afirmat aquest dijous que les informacions que apunten a la guerra bruta del govern de Mariano Rajoy (PP) contra l’independentisme, l’anomenada operació Catalunya, són només una “cortina de fum” per tapar la “vulneració de l’Estat de dret” de la llei d’amnistia. “És bastant lamentable que el PSOE hagi assumit el discurs dels independentistes”, ha afirmat, en una entrevista a la COPE.

    En aquest sentit, Tellado ha considerat que el president del govern central, el socialista Pedro Sánchez, “vol tapar l’embolic d’avui amb l’embolic de demà”, i ha apuntat que el PP no ha de caure en les “trampes del PSOE i del seu entramat mediàtic”, que busquen “no parlar del fet que la democràcia espanyola està amenaçada en aquests moments, i que l’amenaça dorm a la Moncloa”.

    Segons el portaveu del PP, el PSOE “mercadeja amb la democràcia” en les seves negociacions amb Junts després de cometre “un engany massiu” als seus votants a les eleccions del 23-J. “El PSOE és una ombra del que va ser, un partit humiliat per l’independentisme”, ha conclòs Tellado, tot afegint que la formació socialista és víctima i còmplice del “xantatge” per la “manca d’escrúpols del president del govern”.

    (Visited 35 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari