Un menor assalta a punta de navalla una professora de Lleida per robar-li el cotxe

Els Mossos van detenir el suposat lladre després de patir un accident amb el vehicle

Cotxe dels Mossos d'Esquadra (Albert Segura Lorrio, ACN)

Un menor d’edat va assaltar a punta de navalla una professora del col·legi Mater Salvatoris per robar-li el cotxe a l’aparcament del centre. Segons ha avançat el Segre i han confirmat els Mossos d’Esquadra a l’ACN, els fets van tenir lloc dijous passat, quan la víctima sortia de treballar. El suposat autor no és alumne del centre i va ser arrestat per un delicte de robatori amb violència i intimidació i un delicte contra la seguretat del trànsit.

El jove va atansar-se a la dona quan ja era a l’interior del cotxe i va ser llavors quan la va amenaçar amb una navalla per prendre-li les claus i va fugir. Després d’avisar els Mossos, una patrulla va localitzar un cotxe accidentat contra un pal i els agents van trobar a la zona el suposat autor amb altres joves.

L’adolescent va quedar a disposició del seu representant legal després de declarar a la comissaria amb l’obligatorietat de presentar-se davant de la Fiscalia de Menors quan sigui requerit.

(Visited 72 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari