Sumar diu que la informació sobre ‘l’Operació Catalunya’ és “d’extrema gravetat” i vol que Mariano Rajoy comparegui

"Cap governant està fora de la llei", ha afirmat el portaveu del partit, Ernest Urtasun

El portaveu de Sumar, Ernest Urtasun, ha assegurat aquest dilluns que les darreres informacions conegudes sobre la denominada ‘Operació Catalunya’ són “d’extrema gravetat” i ha demanat a l’expresident del govern espanyol, Mariano Rajoy, que comparegui al Congrés per explicar-se. “Cap governant està fora de la llei”, ha afirmat en roda de premsa.

Aquest dilluns ERC ha registrat també la sol·licitud de compareixença al Congrés del ministre de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska, del secretari d’Estat per a la Seguretat i del director adjunt operatiu de la Policia Nacional. Segons han indicat els de Gabriel Rufián, volen que expliquin les actuacions que s’han emprès des del govern espanyol en relació amb la depuració de les denominades “clavegueres d’Interior”.

Els republicans ho han demanat hores després que es publiqués nova documentació d’una investigació de mitjans com La Vanguardia o elDiario.es que apunten com el govern Rajoy va posar la cúpula de la policia espanyola al seu servei i per investigar partits independentistes per intentar acabar amb el procés.

(Visited 45 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari