ERC crida Sánchez a desmarcar-se de l’operació Catalunya

La portaveu Raquel Sans diu que la reacció de l'actual govern sobre les noves informacions que assenyalen l'executiu de Mariano Rajoy és "la prova del cotó"

La portaveu d'ERC, Raquel Sans

La portaveu d’ERC, Raquel Sans, ha avisat el govern de Pedro Sánchez que té una “oportunitat” per demostrar que es diferencia de la “guerra bruta” de l’operació Catalunya.

En una roda de premsa aquest dilluns, Sans ha demanat a l’executiu espanyol que “no resti impassible” a les noves informacions sobre el govern de Mariano Rajoy, i ha considerat que la reacció de l’actual Govern d’Espanya i del PSOE serà “la prova del cotó”.

La dirigent d’ERC ha reclamat que, d’aquesta manera, la Moncloa ajudi a esclarir què va passar amb la investigació parapolicial de l’independentisme, i ha donat per fet que els republicans demanaran el màxim de compareixences i al més alt nivell.

Nova documentació d’una investigació de La Vanguardia, ElDiario.es i El Nacional ha revelat que el govern de Mariano Rajoy va posar la cúpula de la policia espanyola al seu servei i per investigar partits independentistes i intentar acabar amb el procés entre els anys 2012 i 2016.

(Visited 37 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari