Quin missatge va eliminar de X el programa ‘Onze’ de TV3 per les queixes dels ‘pericos’?

Un que cantava amb sis ‘os’ el gol que el Getafe li va fer a l’Espanyol i que va suposar l’eliminació de l’equip blanquiblau de la Copa del Rei. Va ser en un missatge sobre el partit de setzens de final que es va jugar a l’estadi de l’Espanyol a Cornellà. El Getafe va marcar quan faltaven pocs minuts perquè s’acabés el partit i el programa Onze de TV3 va penjar un missatge a la xarxa X amb aquesta exclamació “GOOOOOOL DEL GETAFE!”.

L’endemà, el Barça va classificar-se per la següent ronda de la Copa del Rei després d’eliminar el Barbastro per 2 a 3. En marcar el primer gol l’equip aragonès, el missatge que va penjar Onze només contenia una ‘o’ a la paraula ‘gol’: “GOL DEL BARBASTRE!!!”.

Laureà Folch, director executiu del Foment del Treball i seguidor perico, va fer constar el contrast en un post a X on comparava els dos missatges d’Onze i comentava: “Hola @esports3. Avui no heu posat sis (6) “O” per informar dels gols del Barbastro! Quines coses, oi? #RCDE”.

Xavier Fina, germà de l’advocat Albert Fina, va comentar-ho en un article que va publicar al diari ARA el dia 9.  “Ja estem acostumats que quan els bons catalans ens marquen, TV3 celebri els gols amb un entusiasme molt superior a quan és a l’inrevés. Ja hem entès que som mals catalans. Però, esclar, entre el Getafe i l’Espanyol…”, va escriure.

El missatge amb les sis ‘os’ va desaparèixer de X després d’un parell d’hores de queixes dels pericos.

(Visited 556 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari