Grifols continua amb fortes pèrdues a la borsa amb les accions per sota dels 10 euros

La farmacèutica ha perdut més del 45% després de l'informe de Gotham

Els consellers delegats de Grifols, Raimon Grífols i Víctor Grífols Déu, en una imatge d'arxiu (ACN)

La farmacèutica Grifols ha registrat pèrdues per sobre del 15% en l’arrencada borsària d’aquest divendres i continua en números vermells, difon l’ACN. La multinacional va tancar dijous amb una caiguda del 16,17% després de la conferència telefònica amb els inversors, que no va aconseguir calmar els mercats.

Les accions van caure al final de la sessió per sota dels 10 euros, tal com es mantenen aquest divendres al matí, i amb valors propers als 8,1 que va registrar amb l’aparició de l’informe del fons Gotham, amb acusacions de falsejar els comptes per amagar el deute.

Tot i que l’avís per part de la farmacèutica que prendria accions legals contra Gotham li va donar un breu respir a borsa, amb guanys al voltant d’un 12%, la desconfiança s’ha mantingut i ja ha perdut més d’un 45% des de l’esclat de l’escàndol.

De fet, les acusacions de Gotham han continuat després del seu primer informe. Dijous, el fons baixista va fer una piulada on es preguntava si els “bancs i creditors de Grifols saben que tant Grifols com Scranton consoliden totalment Haema i BPC en els seus resultats financers”.

Les accions de la companyia farmacèutica catalana han passat de valdre 14 euros a situar-se per sota dels 10 els darrers dies.

(Visited 41 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari