El PP critica les imatges de Ferraz, però acusa Sánchez de generar “divisió i crispació”

Fonts del partit retreuen al PSOE que no condemni amb la mateixa fermesa la crema de fotos de Feijóo a la Diada

Alfonso Rueda (Foto Xunta de Galicia)

El president de la Xunta de Galícia, el popular Alfonso Rueda, ha afirmat aquest dimarts que “no li van agradar” les imatges de l’apallissament d’un ninot que simulava ser el president del govern espanyol, el socialista Pedro Sánchez, a la concentració ultra de Cap d’Any al carrer Ferraz on hi ha la seu central del PSOE a Madrid. Rueda, però, seguidament, ha retret al mateix Sánchez que generi “divisió i crispació” amb les seves declaracions sobre la necessitat “d’aixecar murs” contra la dreta.

En una entrevista a RNE, Rueda també ha recriminat al PSOE que reclami una condemna dels populars quan la formació de Sánchez es va “posar de perfil” en atacs similars contra el PP. El president de la Xunta, però, no s’ha volgut pronunciar sobre si l’apallissamernt del ninot suposa, o no, un delicte d’odi.

Altres fonts del PP han assegurat aquest dimarts que no comparteixen els actes que van tenir lloc a la concentració ultra a Ferraz i afirmen que “no els agrada el que va passar aquella nit”. “Tot el que no entri dins dels límits del respecte compta amb el nostre rebuig i condemna”, han manifestat. Amb tot, el partit recorda que en aquella concentració “també es va insultar greument a càrrecs del PP” i retreu al PSOE que no condemni amb la mateixa fermesa els “insults a Almeida”, la “crema de ninots amb la imatge de Feijóo a Galícia” o “la crema d’imatges del president del PP a la Diada”.

 

(Visited 36 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari