Trias mana la pressa a Collboni: “És evident que ha de prendre una decisió. Crec que perdem temps”

L'exalcalde de Barcelona apunta que un pacte del socialista amb Colau seria "un desastre"

Collboni i Trias xerren abans d'iniciar-se el seguici d'autoritats per la Mercè (Marta Vidal, ACN)
Collboni i Trias xerren abans d'iniciar-se el seguici d'autoritats per la Mercè (Marta Vidal, ACN).

L’exalcalde de Barcelona i líder de Trias per Barcelona, Xavier Trias, ha manat la pressa a Collboni per decidir un soci estable al govern municipal. “No sé a què espera Collboni, té dues possibilitats i ha de prendre una decisió. Crec que perdem temps”, ha afirmat Trias aquest dissabte en una entrevista a El Nacional.

“Ell té por. Té por que diguin que acabaré sent jo l’alcalde, perquè jo tinc onze regidors i ell en té deu. Doncs firmem un acord pel qual no utilitzarem aquesta majoria per crear-li problemes”, ha posat sobre la taula l’exalcalde de Barcelona. “És que és de sentit comú. Jo no entro a governar per fer-li la punyeta a un tipus”, ha afegit Trias, que sí ha repudiat un pacte de Collboni amb Colau: “Seria un desastre”.

“Nosaltres ens hem ofert. Jo a Collboni li dic. “Si tu vols, nosaltres entrarem a col·laborar””, ha revelat el president del grup municipal de Trias per Barcelona. “Si la gent em pregunta, les converses com van? Les converses van bé. Ara, jo sóc molt conscient que són unes converses que igual que les té amb mi o amb la meva gent, les tenen amb la gent de Colau….”, ha reflexionat en veu alta Trias.

“El senyor Collboni no té pressa, perquè ell creu que va nomenant gent, que va fent coses. I això no va bé”, ha etzibat l’exalcalde de la capital catalana. “Jo tinc molt clar que seria molt bo que tinguéssim una estabilitat a l’Ajuntament de Barcelona i que fóssim capaços de fer un salt endavant. Ho tinc molt clar i seria molt positiu”, ha insistit Trias.

(Visited 65 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari