El PP defensa que la missió de l’Eurocambra sobre la immersió lingüística és perquè hi ha un “problema” en l’educació

Manu Reyes lamenta que aquest any Catalunya "no ha avançat" i apunta que la política està "segrestada" per l'independentisme

Manu Reyes, president del PP de Barcelona (ACN)

El president del PP a Barcelona, Manu Reyes, ha defensat que la missió de l’Eurocambra que ha començat aquest dilluns sobre la immersió lingüística a les escoles es fa perquè hi ha un “problema” en el sistema educatiu, fet que, segons Reyes, també “demostren” els resultats del darrer informe PISA. En una roda de premsa, el popular ha demanat una “reflexió sobre quin model educatiu volem pels nostres fills”, i ha insistit en la necessitat que els infants coneguin “perfectament” el català, el castellà, l’anglès o les matemàtiques.

Reyes ha insistit que aquest any Catalunya “no ha avançat” i, a més d’esmentar l’informe PISA, ha comentat qüestions com les llistes d’espera als hospitals, que “estan igual o pitjor”, i ha subratllat que la política està “segrestada” pels partits independentistes. En aquest sentit, el president del PP a Barcelona ha acusat el PSC d’estar “sotmès, captiu i integrat” a l’independentisme, i ha assegurat que “han decebut el conjunt del constitucionalisme”.

(Visited 29 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari