Arxivada la querella d’un fons voltor contra Colau per suposades coaccions

La jutgessa conclou que les amenaces no van existir i que Vauras es va querellar per discrepàncies polítiques

L'exalcaldessa de Barcelona, Ada Colau, al ple del cartipàs (ACN)

El Jutjat d’Instrucció número 18 de Barcelona ha arxivat la causa oberta contra l’exalcaldessa de la capital catalana Ada Colau per la querella que va presentar contra ella el fons voltor Vauras, que li atribuïa coaccions a la seva immobiliària per obligar-la a oferir un lloguer social a famílies desnonades.

La magistrada Carmen García s’ha alineat amb el criteri de la Fiscalia i ha conclòs que les amenaces no van existir i que l’acusació es va formular sabent que Colau no va participar en els fets que li atribuïen, amb l’objectiu d’involucrar-la en un procediment penal per aconseguir un “efecte mediàtic”, per discrepàncies polítiques.

A banda de Colau, que va haver de declarar abans de les darreres eleccions municipals, s’investigava els seus exregidors Marc Serra i Lucía Martín, i dos càrrecs de les àrees d’Habitatge i Inspecció del consistori durant la seva etapa com a alcaldessa.

Vauras va acusar Colau de vuit delictes, entre els quals els de coaccions, prevaricació, extorsió i suborn.

(Visited 56 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari