Primer judici suspès per la llei d’amnistia: s’ajorna la vista pel tall a l’AVE a l’any de l’1-O

La mesura és una petició de la defensa i la fiscalia s'hi ha oposat

Prostestes AVE Girona

El Jutjat Penal 2 de Girona ha suspès el judici pel tall de les vies de l’AVE que hi va haver a Girona en el primer aniversari de l’1 d’octubre a l’espera que s’aprovi la llei d’amnistia. Aquest seria el primer cas reconegut d’un judici suspès pel projecte de llei.

La vista s’havia de fer els dies 12 i 13 de desembre, però la defensa -encapçalada per Montserrat Vinyets i Benet Salellas– havia demanat al tribunal suspendre la vista perquè el cas podria incloure’s en la llei d’amnistia que està tramitant el Congrés dels Diputats.

La fiscalia s’hi va oposar, però l’advocada de l’Estat recolzava la petició. El tribunal ha endarrerit un any la celebració de la vista perquè creu que si s’aplica la nova normativa el judici no tindria sentit.

(Visited 56 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari