L’Audiència Nacional demana a l’OTAN i la UE informació sobre seguretat aèria durant la protesta de Tsunami al Prat

El jutge Garcia-Castellón ofereix a la família del turista francès mort que sigui part en el procediment

Concentració de Tsunami al Prat

El jutge de l’Audiència Nacional Manuel García-Castellón ha demanat a l’OTAN i a l’Agència de la UE per a la Seguretat Aèria (AESA) informació sobre l’impacte que va tenir la protesta de Tsunami Democràtic a l’aeroport del Prat, l’any 2019, al trànsit aeri espanyol i internacional.

Segons ha avançat El Nacional i ha confirmat l’ACN, el magistrat ha emès una resolució aquest dilluns on, a més, ofereix a la família del turista francès mort per un infart durant les protestes que sigui part en el procediment. El jutge també ha demanat a l’Hospital de Bellvitge conèixer l’historial mèdic complet del mort.

(Visited 34 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari