Feijóo relaciona Sánchez amb Hamàs i el critica per pactar amb Bildu, “hereu d’una organització terrorista”

El líder del PP ha apuntat que el president del govern central està obrint un "conflicte diplomàtic" amb Israel

    El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, en un acte del PP Europeu a Barcelona (ACN)

    El president del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha criticat el president del govern central, Pedro Sánchez, per ser “aplaudit” per Hamàs després d’obrir la porta a reconèixer unilateralment l’Estat Palestí i ha lamentat que “basés la seva investidura” en un partit “hereu d’una altra organització terrorista”, referint-se a EH Bildu. En un acte amb dirigents europeus del PP, el líder dels populars espanyols també ha acusat Sánchez d’indultar les actuacions dels CDR “que els jutges consideren terrorisme urbà”.

    En aquest sentit, Feijóo ha afirmat que el PSOE ha “mutat” cap a posicionaments “extremistes” i, amb relació al conflicte entre Israel i Hamàs, ha comentat que Sánchez està obrint un “conflicte diplomàtic” amb el país jueu. El líder del PP espanyol ha reconegut que Palestina “té dret a la pau i a la prosperitat, i a què es respectin les normes internacionals”, però creu que Hamàs “s’ha de destruir i anul·lar” i no troba “concebible” que el govern de Sánchez rebi el seu “reconeixent”.

    L’acte ha estat organitzat per l’eurodiputada popular Dolors Montserrat, i a més de Feijóo hi han intervingut els ministres d’Exteriors d’Itàlia i de Bulgària, Antonio Tajani i Mariya Gabriel, respectivament, aquesta última virtualment. També han estat presents el president del Partit Popular Europeu, Manfred Weber; el president de l’Aragó, Jorge Azcón; l’alcalde de Madrid, José Luis Martínez Almeida; el de Badalona, Xavier García Albiol; l’ex de Ciutadans Nacho Martín Blanco; el número 1 del partit a la ciutat de Barcelona, Daniel Sirera; i el president del PP català, Alejandro Fernández.

    (Visited 22 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari