L’ambaixada d’Israel carrega contra Collboni pel trencament

La comunitat palestina celebra el trencament de relacions de Barcelona amb el govern d'Israel

L'alcalde de Barcelona, Jaume Collboni

L’ambaixada israeliana a Espanya acusa el govern municipal de Barcelona de “blanquejar la barbàrie” de Hamàs amb la decisió que ha pres aquest divendres de trencar relacions amb el govern d’Israel fins que hi hagi un alto el foc definitiu a la franja de Gaza.

L’ambaixada ha condemnat “enèrgicament” la resolució i ha indicat que en uns moments “tan difícils” per a Israel, la decisió del consistori, aprovada amb els vots de PSC, ERC i BComú, configura “un nou episodi de l’actitud antiisraeliana de l’Ajuntament de Barcelona”.

Des de l’ambaixada israeliana també afirmen que tenen “molt present” que l’Ajuntament “no ha condemnat els brutals assassinats ni els segrestos de nens, mares, ancians i civils innocents”

D’altra banda, la comunitat palestina de Catalunya ha celebrat en un comunicat la decisió que, a parer del col·lectiu, respon a les “demandes que arriben de Palestina i de la societat civil” de la capital catalana.

A més, la plataforma considera que la suspensió és una “primera mesura imprescindible per posar fi al genocidi que Israel està duent a terme contra el poble palestí”, així com per “acabar” amb la seva “impunitat” davant dels “crims d’apartheid” i per “caminar cap a la fi” de la seva “política colonial”.

(Visited 99 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari