El Parlament tomba moció de Vox que buscaba “suspendre” ajuda a immigrants irregulars

El text de l'extrema dreta també reclamava "acabar amb subvencions de caràcter ideològic"

El Parlament de Catalunya ha rebutjat la moció de Vox que reclamava al Govern “suspendre qualsevol mena d’ajuda social atorgada a persones en situació irregular a Espanya”, així com als menors no acompanyats tutelats per la Generalitat.

Una majoria àmplia de la cambra ha tombat el text del partit d’extrema dreta, que plantejava “facilitar el retorn al seu país d’origen” des de l’administració.

La iniciativa refusada per la cambra catalana també establia que l’executiu havia d'”acabar amb subvencions de caràcter ideològic, prioritzant les persones vulnerables en matèria d’ajudes socials sense distinció de sexe i prestant especial atenció a la infància, ancians i persones amb discapacitat”.

(Visited 61 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari