Detinguts cinc menors per violar una noia de 15 anys a Alacant

La víctima està rebent atenció psicològica

Patrol de la Guàrdia Civil
Patrol de la Guàrdia Civil

Cinc menors, d’entre 15 i 17 anys, han estat detinguts com a presumptes autors d’una violació grupal a una noia de 15 anys a Alacant. L’agressió va tenir lloc el 10 de novembre en un descampat proper al poliesportiu, segons la denúncia de la víctima, i els presumptes agressors ja han ingressat a centres de menors a València, Castelló i Alacant.

Les fonts properes a la investigació indiquen que els arrestats són d’origen marroquí, encara que quatre compten amb la nacionalitat espanyola i dos formaven part del cercle proper de la víctima. Els detinguts s’enfronten a càrrecs per un presumpte delicte d’agressió sexual grupal que va involucrar “felacions i penetracions”. El subdelegat del Govern a Alacant, Carlos Sánchez, ha dit que la víctima està rebent atenció psicològica i se li farà un seguiment constant per part de serveis sociosanitaris.

(Visited 51 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari