El jutge García-Castellón demana a Suïssa que localitzi Marta Rovira

L'instructor de l'Audiència Nacional també sol·licita dades d'un compte bancari que vincula amb Tsunami Democràtic

La secretària general d'ERC, Marta Rovira

El jutge de l’Audiència Nacional Manuel García-Castellón ha enviat una comissió rogatòria per demanar a les autoritats de Suïssa que localitzin la secretària general d’ERC, Marta Rovira, en el marc de les actuacions que manté obertes contra l’organització de la iniciativa de mobilització independentista Tsunami Democràtic.

Segons ha avançat La Vanguardia i ha confirmat l’ACN, el jutge acompanya la petició d’una sol·licitud de les dades d’un compte bancari del CIM Banque amb l’objectiu que les autoritats helvètiques identifiquin els titulars de productes financers adquirits, les persones autoritzades a operar amb el compte, les seves vinculacions i els documents d’identitat que hi constin associats. A més, vol una relació dels moviments del compte des de la seva creació el juny del 2020, així com els xecs emesos.

Les peticions a la justícia suïssa transcendeixen després que García-Castellón enviés al Tribunal Suprem una exposició raonada perquè investigués per terrorisme l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont, i el diputat d’ERC al Parlament Ruben Wagensberg, a banda de deu persones més, entre les quals Marta Rovira.

(Visited 56 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari