Aragonès convoca el govern català aquest dijous per prendre decisions sobre els acords amb el PSOE

El Consell Executiu extraordinari tractarà el traspàs de Rodalies, la reforma del finançament i l'autodeterminació

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, en la sessió de control al Parlament (Jordi Garcia Monte / Parlament de Catalunya)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha convocat per aquest dijous a la tarda un Consell Executiu extraordinari per “començar a prendre decisions pel desenvolupament” dels acords polítics assolits en la “nova etapa”. Així ho ha anunciat Aragonès durant la sessió de control d’aquest dimecres al Parlament, en la resposta al grup parlamentari d’ERC.

La trobada extraordinària del govern català començarà a les 15.30 h, i el president compareixerà a continuació. Aragonès vol reunir els seus consellers i conselleres per “anar concretant en diversos àmbits” la nova etapa, coincidint amb l’inici de la nova legislatura espanyola, la llei d’amnistia -ja registrada al Congrés-, i la resta d’acords pactats amb el PSOE.

Concretament, el president de la Generalitat i el seu govern volen insistir ara en aquests eixos: la carpeta econòmica i social, és a dir, el traspàs de Rodalies i la reforma del finançament de Catalunya, i l’autodeterminació. De fet, en la reunió extraordinària els membres de l’executiu català tractaran de concretar “decisions” sobre aquests temes.

(Visited 32 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari