L’exdirigent de Podem Pablo Bustinduy, nou ministre de Drets Socials, Consum i Agenda 2030

La valenciana Diana Morant repeteix com a ministra de Ciència

  L'exdirigent de Podem Pablo Bustinduy

  L’exdirigent de Podem Pablo Bustinduy serà el nou ministre de Drets Socials, Consum i Agenda 2030 del govern de Pedro Sánchez. Membre de Sumar des del mes de juny passat, Bustinduy ocuparà la cartera que encapçalava fins ara la líder de Podem, Ione Belarra, que queda fora de l’executiu de coalició.

  D’altra banda, la valenciana Diana Morant repetirà com a ministra de Ciència i incorporarà les competències d’Universitats, fins ara a càrrec de Joan Subirats. Morant se suma als noms d’altres ministres que continuaran a l’executiu de coalició, com ara José Manuel Albares, que seguirà al capdavant d’Exteriors, Margarita Robles, que continuarà a Defensa o Fernando Grande-Marlaska, que repetirà al capdavant d’Interior.

   

  (Visited 27 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari