Collboni obrirà converses amb comuns, ERC i Junts per abordar un pacte de governabilitat

L'alcalde de Barcelona diu que la seva voluntat és un govern "el més estable i sòlid possible"

L'alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, i l'exconseller i president del Comitè Assessor d'Infraestructures de l'Ajuntament, Santi Vila (ACN)

L’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, ha explicat aquest dilluns que obrirà converses amb Barcelona en Comú (BComú), ERC i Junts per abordar un possible pacte de governabilitat que permeti, entre d’altres, tirar endavant els pressupostos de l’ajuntament de la capital catalana. Així ho ha explicat en una compareixença davant els mitjans, després de la reunió constitutiva del Comitè Assessor d’Infraestructures de l’Ajuntament de Barcelona.

Collboni ha insistit que el seu objectiu és que el govern sigui “el més estable i sòlid possible” aquest mandat i ha recordat que aquests tres grups són els que han mostrat “predisposició” per iniciar les negociacions. “Amb tots ells parlarem i debatrem les possibilitats d’articular la governabilitat de la ciutat per aquest mandat”, ha confirmat l’alcalde barceloní.

(Visited 19 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari