Alamany rellevarà Maragall al capdavant del grup d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona

La número dos dels republicans indica que el cap de files comparteix la decisió

La número dos d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona, Elisenda Alamany (ERC)

La republicana Elisenda Alamany ha dit públicament aquest divendres que el líder d’ERC a Barcelona, Ernest Maragall, no seguirà a l’Ajuntament de Barcelona tot el mandat i que ella mateixa, que va ser la número dos de la candidatura, el rellevarà al capdavant del grup municipal. “Ell ja ho ha expressat, ell no estarà tots aquests quatre anys aquí, de la mateixa manera que (Xavier) Trias o (Ada) Colau”, ha indicat Alamany.

En una roda de premsa, la republicana ha insistit que Maragall “comparteix aquesta decisió” i que “és una cosa natural”. A més, ha explicat que caldrà veure com es fa aquest relleu al grup municipal, i ha apostat per fer un reconeixement al cap de files d’ERC perquè va aconseguir guanyar les eleccions municipals a Barcelona.

Alamany també ha fet referència al descens del partit i ha reconegut que ara el que toca és pensar com situar ERC el millor possible de cara a les eleccions del 2027. “Totes les decisions que prenguem ara i els propers mesos vindran condicionades per com quedem millor posicionats”, ha indicat la republicana.

(Visited 51 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari