Feijóo convoca manifestacions simultànies contra l’amnistia a totes les capitals de província el diumenge

El PP acusa Sánchez de fer un "salt al buit" en "l'ordre constitucional" en acceptar les tesis independentistes

    Cuca Gamarra, Alberto Núñez Feijóo i Carlos Mazón en l'acte del PP contra l'amnistia al centre de València (PP)

    El president del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha anunciat aquest dilluns que el PP convocarà manifestacions simultànies contra l’amnistia a totes les capitals de província d’Espanya el pròxim diumenge, 12 de novembre. Segons ha explicat en un discurs davant la cúpula del partit, la cita servirà per defensar la democràcia d’Espanya i l’Estat de dret en un context marcat per les negociacions investidura entre el PSOE i Junts.

    “El que és de tots es decideix entre tots”, ha asseverat Feijóo, que ha afirmat que Espanya viu el “major retrocés” democràtic de la seva història i ha acusat el candidat a la investidura i president del govern central en funcions, Pedro Sánchez, de fer un “salt al buit” en “l’ordre constitucional” en acceptar les tesis independentistes sobre la denominada “guerra judicial” o lawfare. De fet, el líder del PP ha considerat que el futur d’Espanya no es pot decidir “a porta tancada” entre dos partits i que “això no és democràcia”.

    “Insisteixo, no callarem i la societat espanyola està més unida que mai”, ha assegurat el dirigent popular, que ha advertit, en referència a les manifestacions, que diumenge vinent “estarem a totes les places”. En el seu discurs, Feijóo també ha demanat una repetició electoral per tal que la ciutadania pugui votar “el que no es va votar” les últimes eleccions generals del passat 23 de juliol.

    “Us avanço que no hi haurà eleccions, perquè si es fessin guanyaria el PP i governaria el PP”, ha afirmat Feijóo, que ha insistit que als socialistes “se’ls n’ha anat la mà” oferint “impunitat” als independentistes. “El fet greu no és demanar el que demanen els independentistes, ho han demanat sempre, i mai els hi ha donat. El que és greu, vergonyós, és que un president atorgui pel seu propi interès els diners i la impunitat que demanen”, ha conclòs el líder del PP.

    (Visited 38 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari