Puigdemont està abocat a ser un “traïdor”

Carles Puigdemont té un problema. Mai va pensar que compaginar ser el líder moral de Junts i presidir el Consell de la República li suposaria un problema polític. I és que, quan van començar les negociacions entre Junts i el PSOE per la investidura de Pedro Sánchez, l’expresident va recobrar un protagonisme inesperat, en ser ell qui marcava les condicions i en qui el partit bolcava tota la confiança per portar a bon port el diàleg. De fet, Puigdemont va assumir aquest rol sense estar a la direcció de Junts ni tenir-hi cap càrrec. Temps enrere, quan encara pensava que podia erigir-se com a líder transversal de l’independentisme, va decidir –d’acord amb el partit– abandonar la direcció i no optar a cap càrrec a Junts. Fins i tot es va plantejar deixar de militar-hi.

Ara, però, és l’encarregat de negociar i el més interessat a arribar a un acord amb el PSOE. Però el Consell de la República que ell va fundar i presideix amb orgull acaba de fer una consulta, i per aclaparadora majoria (74,9% dels vots) ha demanat “bloquejar” la investidura i no negociar amb el PSOE. És per això que, amb aquest panorama, un estret col·laborador seu admet que haurà d’acabar “traint sí o sí” alguns dels seus: o Junts, o el Consell.

(Visited 118 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “Puigdemont està abocat a ser un “traïdor””

  1. Traidor es poc. Un mister que s’ escapa en el maleter d’un vehicle quan va dir a tots els seus subordinats “demà tots a la feina”…
    Ha fet molt mal aquet vivales, que es quedi on està.

    Respon

Feu un comentari