ERC encara veu “lluny” l’acord d’investidura de Sánchez

La portaveu Raquel Sans diu que "s'han intensificat les negociacions" i que hi ha un "canvi d'actitud" del PSOE, però insisteix sobre la "carpeta Catalunya"

La portaveu d’ERC, Raquel Sans, ha reconegut aquest dilluns que s’ha produït un increment dels contactes i les reunions amb el PSOE per a la investidura del seu secretari general, Pedro Sánchez, com a president del govern espanyol, però ha assegurat que encara no hi ha un acord a la vista. “S’han intensificat les negociacions, però seguim lluny d’un acord“, ha dit Sans en roda de premsa, difon l’ACN.

ERC ha detectat un “canvi d’actitud” dels socialistes, però l’ha limitat a un increment dels contactes perquè “encara no hi ha un acord”, i ha receptat “discreció” sobre possibles avenços.

La portaveu republicana, d’altra banda, ha advertit Sánchez que ha d’abordar la “carpeta Catalunya”, que inclou l’amnistia, un referèndum, el dèficit fiscal i el traspàs de Rodalies de Catalunya. “Estaria disposat a regalar la presidència del govern espanyol al PP i Vox per no donar resposta al dèficit crònic de les finances de la Generalitat o a un sistema de Rodalies que és precari i deficitari?”, ha plantejat Sans al president del govern en funcions.

(Visited 29 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari