Mediapro fa fora Jaume Roures

El consell confirma Tatxo Benet com a president i conseller delegat

El consell d’administració de Mediapro ha anunciat aquest divendres la desvinculació de Jaume Roures com a soci gestor de la companyia, després de 30 anys al capdavant de la productora, i ha confirmat Tatxo Benet com a president i conseller delegat del grup, així com els restants membres de l’equip directiu. Així ho ha anunciat l’empresa en un comunicat, en què ha dit que la decisió s’ha pres “a petició del seu soci majoritari” (el grup xinès Southwind Media), que està preparant una forta reestructuració.

Benet ha dit que “tot l’equip gestor i el conseller delegat estem totalment alineats amb els socis accionistes del grup, Southwind i WPP, amb qui compartim sense fissures el projecte de futur de la companyia”, i que “no només no hi ha hagut discrepàncies en el model de futur, sinó que no hi ha hagut ni el més mínim canvi ni en el projecte fundacional ni en els valors que representa el grup”. Sobre Roures, el conseller delegat de la companyia ha declarat que el buit que deixa és immens” i enyorarà molt “aquestes dècades meravelloses de treball conjunt, colze a colze, durant les quals hem col·laborat per aixecar el GRUP MEDIAPRO i convertir-lo en allò que és”.

El diari Cinco Días ha avançat aquest matí que Roures deixaria de formar part de Mediapro per les discrepàncies entre el fundador i Southwind envers el rumb que ha de seguir la companyia, i el grup xinès vol donar una orientació i una estructura societària que, segons el mitjà, no encaixa ni amb els principis fundacionals de la casa ni amb la visió que l’empresari català té sobre el futur de la productora.

Southwind compta amb el 85% de les accions de Mediapro, mentre que Roures, WTT i Benet tenen un 5% cadascú, i Cinco Días ha apuntat que la previsió és que Roures es desprengui de les seves i la companyia xinesa les recompri.

 

(Visited 818 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “Mediapro fa fora Jaume Roures”

Feu un comentari