El PPC demana que Vergés comparegui al Parlament per la vacunació de policies nacionals i guàrdies civils

La petició registrada pels populars reclama explicacions per les instruccions que va donar com a consellera de Salut, ara que se l'assenyala per missatges de Whatsapp

El líder del PPC, Alejandro Fernández

Foto: ACN, Jordi Borràs

El Partit Popular de Catalunya (PPC) ha registrat una petició al Parlament de Catalunya perquè l’exconsellera de Salut Alba Vergés comparegui a la comissió corresponent per donar explicacions sobre la vacunació contra la covid-19 d’agents de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil.

La petició s’ha tramitat després que hagi transcendit que Vergés podria haver instat els seus subordinats a frenar la vacunació de membres d’aquests cossos de seguretat a principis del 2021, segons apunten missatges de Whatsapp aportats al cas.

En aquestes comunicacions, una membre del gabinet de l’exconsellera va dir a l’aleshores subdirectora general de Promoció de la Salut, Carmen Cabezas, que Vergés “demana parar Guàrdia Civil i Policia Nacional”.

Els populars, en concret, volen que Vergés, ara vicepresidenta primera del Parlament, informi sobre les actuacions que va adoptar com a consellera de Salut aleshores, difon l’ACN.

(Visited 29 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari