Unió de Pagesos rebutja les propostes de Foment sobre l’aeroport del Prat

El sindicat carrega contra la patronal per fer un informe "sense tenir en compte" el sector agrari

Aeroport de Barcelona-El Prat

Unió de Pagesos ha rebutjat aquest dimarts les propostes per ampliar l’aeroport de Barcelona presentades per Foment del Treball. En un comunicat, el sindicat ha carregat contra la patronal per haver elaborat un informe “sense tenir en compte la pagesia professional agrària ni cap de les organitzacions agràries més representatives”.

Sobre el projecte d’allargar la tercera pista 840 metres, considera que “implicaria que diverses hectàrees de sòl agrari productiu del s’haguessin d’abandonar per renaturalitzar-les en compliment de les directives europees”.

El sindicat ha lamentat que en un “context d’emergència climàtica, en el qual els sistemes alimentaris sostenibles i de proximitat són especialment rellevants”, la resposta del govern d’Espanya i l’empresariat hagi estat “l’afectació d’una àrea agrícola de gran importància”.

(Visited 27 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari