Protecció Civil desactiva les alertes per pluja i fort onatge, però manté la del Ventcat

El telèfon d'emergències 112 rep un centenar de trucades, sobretot per vent a les comarques del litoral central

Mapa de precipitacions acumulades publicat pel Meteocat

Protecció Civil de la Generalitat ha desactivat aquest divendres l’alerta del pla Inuncat per intensitat i acumulació de pluja, i la del pla Procicat per fort onatge, un cop han millorat les condicions meteorològiques. En canvi, ha mantingut en situació d’alerta el pla Ventcat pel fort vent que encara es preveu aquest divendres.

Segons el Servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat), les pluges han afectat pràcticament tot el territori català, i amb les quantitats més destacades a la zona del Pirineu i Prepirineu Occidental, on s’han registrat acumulacions importants com els 144,7 mm d’Espot, els 103,8 del Port del Comte i els 74,1 de Núria.

Així i tot, no s’han produït incidències remarcables i el 112 ha rebut un centenar de trucades sobretot per vent a les comarques del litoral central.

(Visited 22 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari